Bergen Vest Svømmeklubb

Godt nytt år! Håper alle har hatt fine dager mellom jul og nyttår.

Velkommen til offisiell oppstart av Bergen Vest Svømmeklubb (BVSK). Da er vi i gang. Håper alle er klare til ny svømmesesong.

 Oppstart treningsgrupper er fra mandag 04. januar.
For Sverdfisk (P og D) på Ågotnes blir første treningsdag onsdag 06.01 grunnet planleggingsdag på skolen. Gruppen kan trene enten på Askøy eller Sandgotna mandag 4. januar.

Oversikt over treningstider – alle grupper

Ny nettside
Bergen Vest Svømmeklubb har fått ny nettside. Adressen er www.bvsk.no 

For å få informasjon om Svømmeskolen – gå inn på https://www.bvsk.no/portal/arego/club/1070/sport/210

Gjør deg kjent med klubben vår via nettsiden. I Klubbhåndboken finner du lenker til informasjon som du som medlem bør sette deg inn i. Noen sider er fremdeles under arbeid. Vi jobber fortløpende med å få de ferdige. Disse sidene er merket med «under arbeid». Er det informasjon du savner – ta kontakt med kontaktperson for nettside.

BS-LK og VS sine gamle nettsider vil bli lukket ned innen kort tid.

Facebook
Ny side på FB er laget. Adressen er https://www.facebook.com/BergenVestSk

I januar vil BS-LK og VS offentlig FB sider vil bli slått sammen inn til den nye- Bergen VestSk

Alle tidligere FB grupper for BS-LK og VS går ut.

Instagram
Har du bilder som gjelder svømming, og du vil dele med resten av klubben kan du legge de ut på https://www.instagram.com/bergenvestsk/  @bergenvestsk BS-LK og VS sine tidligere Instagramkontoer er https://www.instagram.com/bslk1910/ @bslk1910 https://www.instagram.com/vestkantsvommerne/@vestkantsvommerne

Pass på at du ikke legger ut noe som ikke er lov. Sjekk informasjon om bilder på sosiale medier.

For å ikke glemme historikken fra våre gamle klubber, finner du bilder og pressemeldinger, tidligere publisert på BS-LK og VS nettsider, via nettsiden «Fotoalbum / presseinnlegg»

Stevner og andre aktiviteter
Vi har ikke rukket å gjøre klar terminliste for våren 2021 enda. Det vil bli lagt ut informasjon på nettsiden så snart den er publisert.

Det vi vet med sikkerhet er at det blir Fredagsmedley 5, lørdag 9. januar. Dette er årets første stevne for den som har meldt seg på innen frist. Dette er et stevne for de som ønsker å delta på LÅMØ / ÅM.

Søndag 10. januar blir det internstevne på Ågotnes. Dette blir et stevne kun for vår nye klubb. Stevnet bli i utgangspunktet uapprobert, vi vil også prøve å organisere en approbert del. Mer informasjon og påmelding kommer i Spond og nettsiden.

Lisens
Som nevnt i tidligere skriv så vil alle medlemmer som var registrert med lisens i 2020, bli overført fra gammel til ny klubb. Dette vil skje i uke 1 eller 2. Det blir ingen karantenetid i prosessen.

Informasjon om betaling av lisens for 2021 er sendt ut til alle registrerte med lisens. Husk at lisens må betales i god tid før stevnestart. Har du ikke mottatt informasjon, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klubbklær og badehetter
Som nevnt i forrige informasjonsskriv har vi inngått kontrakt med Macron, som skal levere bekledning til BVSK de neste 4 årene.

I valg av klubbfarger tar vi med oss litt fra begge tidligere klubber. Rødt, hvitt og blått blir Bergen Vest Svømmeklubb sine farger. Noen trenere og utøvere vil være med i prosessen med å velge ut klubbkolleksjonen.

Vi håper å ha på plass ny klubbdrakt og badehetter til slutten av januar. Inntil videre brukes klær fra den gamle kolleksjonen til de respektive klubbene.

BVSK logo
Ny logo jobbes det også med. Det har kommet inn mange gode innspill. Vi har som mål å ha logo på plass i løpet av januar.

Hilsen fra

Tom Inge Nesheim (leder) Ivan R. Skorjanc (nestleder)
Alexander Haugland, Christer Rotseth, Gidske Andersen, Ingvild Kirkevik,
Jan Fredrik Getz, Johannes Solsvik, Jørgen Mikkelsen Bakke, Linda Moen Olsen, Mari Pleym, Rikard Kvaal, Solveig Roald, Lisbeth Hemminghytt, Therese Hammouchi og Charmaine Pettersen

 

 

 

Utskrift E-post