Aquacamp/intensivkurs sommer 2019


Da er det åpnet opp for påmelding til Aqua Camp på Ortun Skole, uke 27, for barn fra 1-7 klasse og intensivekurs på kveldstid i uke 26. 

Aquacamp blir som vanlig kl.08:30-15:30, med svømmeopplæring/trening for dagen, to fruktmåltid, mange gøye aktiviteter både inne i gymsal og ute i naturen. En instruktør pr.3-5 barn i bassenget. På land blir barna delt inn etter alder/søsken/venner. I vann etter nivå. 
ALLE BARN KAN DELTA, UAVHENGIG AV OM MAN KAN SVØMME ELLER IKKE. OPPLÆRING BLIR GITT PÅ ALLE NIVÅER!

Alle påmeldte får tildelt en Aqua Camp badehette og svømmebriller. Gå inn på https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=89423 for mer info og påmelding. 

I samarbeid med idrettsservice kan vi tilby 10 plasser til aquacamp gratis.  Friplass kan søkes av familier der livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale deltageravgiften for leirene i år. Vennligst send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. til å søk friplass.  Foresatte, idrettslag, barnevern med flere kan melde på deltaker som trenger friplass. Hvem som mottar friplass skal holdes konfidensielt

Intensiv svømmeopplæring i uke 26. tirsdag 25.-fredag 28. juni. Dette passer for alle barn som har lyst å lære å svømme, terpe på et eller flere delmål, eller som bare har lyst å svømme hver dag i en uke. Kursdeltakerne kommer til å fortsette på det nivået de allerede går på. Hvis du er helt ny blir du tildelt et nivå etter deres ferdigheter. Vi stiller med kompetente svømmeinstruktører som har ansvar for opplæringen for en gruppe på maks 4-5 barn. kl 17: https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=89453 kl 17.40: FULLT, kl 18:20: https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=89480

Spørsmål:  send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utskrift E-post