Resultater des 2014

Resultater BS-LK Cup på Ortun

Oppsumméring fra Julesvøm v/trener Eirik

Julesvøm var et flott stevne for de yngste. Det var veldig mange sitt første stevne og vi ønsker velkommen og lykke til de som vil være en del av konkurranse miljøet. Mange nye rekorder og et veldig bra stevne for de yngste svømmerne i BS-LK.

Eirik

Oppsumméring fra Auto23 Cup, 6.-7. des 2014 v/trener Erling og trener Elna

BS-LK stilte med 12 Svømmer født 02-04 på forrmiddagsøkten under Auto 23cup i helgen. Det ble mange personlige rekorder og mye god svømming både lørdag og søndag :) Det var flere som forbedret sin tid på LÅMØ øvelsene og noen fikk sin første pers på disse øvelsene. Veldig god innsats av alle som deltok. Nå er det bare å trene hardt og bra frem mot LÅMØ! 
(Elna
Auto 23 cup gikk over Lørdag (6/12) og Søndag (7/12). Det var delt i to økter en for 2002 og yngre og en for 2001 og eldre. Den andre økten var for de eldre utøvere hvor BSLK stilte med 4 gutter og 11 jenter over begge dagene. Stevne ble gjennomført bra. Utøvere som har hatt full plan hele høsten begynner å merke dette mens utøvere med litt lettere belastning gjennom sesongen presterte bra. Alt i alt var det et stevne som hadde litt av alt å by på. Men hovedsakelig var det gode prestasjoner og mange flotte personlige rekorder. Gratulerer! (Erling
Link til stevne res fra alle klubbene på Medley, klikk HER. 

Utskrift E-post