Bli medlem

christopher_hansen__bryst_2002.jpegI et stadig mer stillesittende samfunn gir svømming en gunstig påvirkning og utvikling av barnets motorikk samt den generelle utholdenheten i armer, ben og rent kardiovaskulært (hjertet, lungene og blodkarene). På toppen av dette kommer den sosiale omgangen med andre mennesker som vi alle har godt av. Mange bestevenner og venninner finner hverandre i idretten.

Dersom du har lyst å prøve deg som svømmer i BS-LK, anbefaler vi et av våre svømmekurs. Svømmekursene gir svømmeren en utmerket smakebit av hva som kan vente deg videre i klubben. På svømmekursene lærer barna å utvikle den grunnleggende svømmeteknikken i tillegg at barnet blir kjent med vannet. Se http://pm.bs-lk.no/ for mer informasjon.

Når barna har lært de grunnleggende svømmeteknikker vil de få tilbud om plass i Mini-delfinen (F-gjengen). Dersom det ikke er plass på et av svømmekursene, og barnet har gode svømmekunnskaper, vil det være muligheter for å begynne direkte i Mini-delfinen. Dette må avtales med trener i Mini-delfinen.

For å prøve deg i klubben, ta kontakt med hovedtrener i klubben, eller les om trenere her.
Vi ser fram til å høre fra deg.

Info om medlemskontigenter finner du her: Medlemskontingent

Svømmehilsen fra alle oss i BS-LK

Utskrift E-post