Dugnad

BS-LK blir i stor grad drevet som egeninnsats fra foreldre/foresatte. Foreldre/foresatte sitter i styret, de arrangerer klubbstevner og svømmestevner for kretsen, de er reiseledere på utenbys stevner for svømmerne, og de arrangerer treningsleirer (helgesamlinger i løpet av året og en oppstartingsleir siste uke av sommerferien). I tillegg arrangeres sosiale kvelder for svømmerne.

 

Vi ønsker å kunne gi økonomisk støtte til svømmerne, som dekking av deler av utgiftene ved utenbys stevner og leirer, og vi ønsker å kunne støtte sosiale tiltak. For å kunne gjøre dette er vi avhengig av inntjening. En viktig inntektskilde er publikumsbadingen på Ortun skole tirsdag kveld. Denne drives av BS-LK og klubben får inntektene. Vi tar også på oss dugnader, som vareopptellinger og flyttinger etc. Alle disse oppgavene er avhengig av at foreldre/foresatte stiller opp. For at alle skal kunne stille opp og bidra til fellesskapet, og for at alle også skal få noe igjen, har vi utarbeidet et opplegg for dugnadsjobbing.

 

Styret i BS-LK består av foreldre, og det kreves mye innsats for å drive en klubb. Vi er avhengig av hjelp fra alle foreldrene til ulike oppgaver, f.eks. bake en kake, være badevakt på publikumsbading, tidtaker på et stevne etc; Lette og administrative oppgaver som du får full opplæring i. Dette er bakgrunnen for hvorfor vi har en forventing til at alle deltar.

 

 

Det blir forventet en innsats hvert år for hver svømmer. Les mer HER for å se forventet dugnadsinnsats.Antall poeng som skal opparbeides er avhengig av hvilken gjeng svømmeren er i. Verdien på dugnadspoengene varierer fra år til år, avhengig av overskuddet i støttelaget. Vi håper å kunne holde en verdi på ca. kr. 100 pr. poeng. Dersom du ikke har tjent inn disse poengene, vil du få tilsendt en regning ut fra manglende poengopptjening. 

 

Det forventes at alle svømmerne/foreldrene bidrar med dugnad, og det er jobber/oppdrag som passer for alle!  

 

BS-LK har et støttelag der alle foreldre/foresatte er medlemmer. Støttelaget skal mobilisere foresatte til å støtte økonomiske, administrative og sportslige aktiviteter til beste for BS-LK. Dugnadene og oversikt over dugnadspoengene går gjennom støttelaget.  Hver vår arrangeres det dessuten loddsalg der det forventes at hver svømmer selger to loddbøker. Ved hver av disse aktivitetene blir det premiering av den svømmer som har hatt best inntjening. Salg av loddbøker/skrapelodd o.l.  gir ikke dugnadspoeng.

 

Dugnadsinnsatsen er pr sesong, og avregnes i begynnelsen av neste sesong. F.eks. vårsesongen avvregnes i aug/sept, og høstsesongen avregnes i jan/feb.

 

  • For lite dugnadsinnsats i forhold til hva som er forventet i din gjeng ?
    Du får faktura tilsendt på manglende poeng * kr 100
  • For mye dugnadsinnsats til hva som er forventet ? Da får du en positiv saldo på antall for mye poeng * kr 100.
    Poengene kan benyttes til (del)betaling på BS-LK-turer i inn- og utland samt BS-LK-effekter/-tøy. (pr 1.1.2019 BS-LK effekter er BS-LK badehette/badebriller pga ny klær leverandør)

 

 

Merk ! Har man 100 poeng fra en vår-sesong, og jobber 0 poeng dugnad om høsten, så vil man få faktura på manglende dugnadsinnsats på høstsesongen. Man kan ikke bruke opptjente poeng til å kjøpe seg fri.

 

 

Spørsmål vedr dugnad/støttelaget ?

 

Kontakt  Charmaine Pettersen (epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

 

Utskrift E-post