Status: Ortun

mandag 11. mars: Vanlig drift på Ortun 

Lørdag 9. februar:Nå alle kurs barn på Ortun som går på nivå vann til delfin har motta tilbud på mail for erstatningsbasseng frem til Ortun er åpent igjen.  Landås, Ytrebygda, Løvås.  Vi jobbe å lage plan til Vill i vann og dessverre privat og voksen kurs er på pause frem til Ortun er åpent igjen hvis ingen ekstra tid er skaffet  Hvis du har barn i kurs nivå vann til delfin og har ikke mottatt epost, det kanskje betyr dere har tryyket av i profil (ingen massemail)  Vennligst sjekk det og den vennligst send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. å høre hva er tilgjengelig igjen på erstatningsplasser.  

Torsdag 31. januar: Klubben har i dag mottatt oppdatert informasjon om at det iverksettes reparasjoner på Ortun og at bassenget holdes stengt til medio mars. Dette er positive nyheter da det var fryktet at problemene kunne medført betydelig lenger nedetid. Fredag 1.februar vil klubben delta på møte med kommunen, AdO og svømmekretsen hvor målsetningen er å finne all ledig bassengtid fremover. Det er mange bassenger og enda flere brukere, så det er en stor kabal som skal legges. 

I helgen vil vi fordele bassengtid etter beste evne, og oppdatert informasjon om neste ukes trening og kurs (5.feb-10.feb) vil bli sendt ut mandag 4.februar. Trening for mandag 4.februar vil bli sendt ut lørdag 2. februar.  Da det trolig blir noe varierende tilgang til basseng de forskjellige ukene fremover, er målsetningen at vi hver lørdag, fra og med lørdag 9.februar, sender ut oppdaterte kurs- og treningstider for påfølgende uke.

NB! Kursaktivitet som avholdes i andre basseng enn Ortun er ikke berørt og gjennomføres som planlagt.

onsdag 29. januar: Bassenget på Ortun blir stengt 1,5 måned!

BS-LK har idag fått beskjed fra Bergen Kommune om at bassenget på Ortun blir holdt stengt minimum halvannen måned grunnet at pumpene må erstattes.  Klubben jobber på spreng med å finne erstatninger for aktiviteten i Ortun, men har pr idag ingen ny informasjon utover det som tidligere er utsendt.
Betalte kurskostnader hvor det ikke finnes erstatning vil selvsagt bli refundert, men vi ber om forståelse for at ikke alle eposter og telefoner kan besvares fortløpende i denne perioden.  Ny informasjon vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden straks vi har mottatt den.

28. Januar: Ortun er stengt på ubestemt tid. Vi vente oppdatering fra kommune. Dessverre ingen fra kommune på mandag. BS-LK jobbe med saken og å skaffe basseng tid andre steder.

27. januar:  Ortun gitt beskjed på fredag 25. januar det ikke var noe svar fra kommune og svar kommer på mandag 28. januar.

22. januar: Reparasjon av pumpen på Ortun basseng er en politisk sak nå.  Basseng er stengt minst ut uken.  Ny oppdatering i løpet av helgen ang uke 5. 

*onsdag 23. januar: K1 vanlig trening AdO; K2 vanlig trening AdO; K3 Sandgotna kl 16-18 K4/T1 basis i gymsalen (Ortun) kl 17-18; T2 Sandgotna kl 16-18; kurs, mosjonsgruppe og publikumsbading: avlyst

18. januar: Dessverre midlertidig reparasjon holdet ikke og basseng er stengt igjen. Ny oppdatering tirsdag 22. januar

*tirsdag 22.1: K1 AdO kl 15.30-18; K2 AdO kl 6-7.30; K3 AdO kl 18-20; T1 AdO kl 18-20; kurs og publikumsbading: avlyst

*mandag 21.1: K1 fri; K2 kl 16-17.30 basis på Ortun; K3 basis på Ortun kl 17-18; K4 basis og stevne oppsummering kl 17-18.15 på Ortun; T1, T2, Crawl treningsgruppe, Mosjongsgruppe og kurs: går ut

Fra fredag 11. januar: Vi har mottatt beskjed fra Ortun det vannpumpen er ødelagt og bassenget må stenges intil videre. ENWA (levrandøren som skal fikse) kommer fra Østland på mandag.  Vi håper at Bergen Kommune kan løse problemet og vi er tilbake til vanlig drift så snart som mulig. Vi jobbe hardt og fort som mulig å skaffe trening andre steder. 

Utskrift E-post