Bli medlem!

Aktiv svømmer ? Lyst å starte i BS-LK ?? 

BS-LK har et godt miljø og god kontakt med alle, så om du vil starte hos oss, så er du hjertlig velkommen.  Vi trener på Ortun skole i Fyllingsdalen, Bergen og AdO arena i sentrum.  Påmelding til gjengene : ta kontakt med hovedtrener Elna Luice Bønes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Er du allerede medlem i en annen svømmeklubb, og ønsker å starte i BS-LK, må du sende overgangsskjema til Norges Svømmeforbund (NSF).
Regler for overgang, les HER
 

Praktisk gjennomføring av overgang mellom klubber :

1 - Overgangsskjema fylles ut, og sendes pr epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller faks 21 02 96 71 til NSF. Sjekk at sendingen er vellykket!

2 - NSF melder så tilbake til BS-LK om overgangen når den er i orden.

3 - Påmelding til BS-LK. Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og velkommen til BS-LK!

Utskrift E-post