Påmelding/registering svømmere-høsten 2020

Man får altså ikke registrert og betalt for svømmer før man har valgt dugnader for høsten 2020. Når du har betalt faktura fra tryggivann er registreringen fullført.

 

 Dette foregår slik:

Alle svømmerne må register minst 6 poeng for sesongen som er en del av treningsavgift. 

Du kan selvfølgelig register 100 % av minimum innsats, og vi håper at så mange som mulig velger dette.;),

Minimum innsats høsten 2020.

K1

23

kr. 2.300

K2

17

kr. 1.700

K3

12

kr. 1.200

K4

6

kr. 600

Det gis søskenmoderasjon. (50 % for søsken i lavere gruppe). Poeng beregnes for maks. 2 barn pr. familie.

Hvis du har 2 eller flere svømmere i konkurransegjengene vil total poeng du trenger, og hvordan du skal melde på barna, bli sendt til dere på email.

Skulle du velge å registrere under minimum for gjengen, vil det bli sendt ut en faktura på de resterende poengene på slutt av sesongen. Kr 100,- pr poeng du mangler.

Du kan når som helst i løpet av sesongen gå inn og velg flere dugnader.

HUSK: Velger du flere dugnadspoeng enn minimum innsats kan disse brukes til å betale ned egenandel til stevner eller leirer, eller kjøpe klubb utstyr. Hvert ekstra dugnadspoeng er verdt kr.100.

Denne omstruktureringen vil lette arbeidet for alle de frivillige som jobber med å få nok personer til alle aktiviteter som blir gjennomført i løpet av året. Du kan når som helst logge deg inn på en pc og klikke på «dine dugnader». Da får du en fin oversikt over datoer og dugnadsjobber.

https://www.bs-lk.no/home/phocadownload/Dugnad/Registrering-av-aktiviter-og-dugnad-og-betaling-bslk1_0407.pdf

 Dersom det oppstår problemer med registreringen kan dere sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ringe på 98805126.

Mvh

BS-LK

 

Utskrift E-post