Innkalling til årsmøte 16. mars 2020 (ny dato 11. mai)

 

4. mai: Som tidligere annonsert har vi flyttet årsmøte til mandag 11. mai kl 18:30 og gjennomfører dette som et web møte. Dette medfører noen praktiske endringer i forhold til et vanlig årsmøte. For å kunne delta må dere melde dere på møte slik at vi kan invitere dere til web møte. Vi vil bruke Teams som plattform for møte.

Påmelding: Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller for K1-4, T gruppe, sjøløve, delfin...vennligst svar på arrangement på spond.

Frist for påmelding er søndag 10.mai kl 23:55

27. april: Styret i klubben har på styremøte den 22.4.20 besluttet å gjennomføre årets årsmøte digitalt. mandag 11. mai kl 18:30. Gjennomføringen vil bli som et ordinært årsmøte. Møte link vil blir lagt ut på internt FB side og sendt på epost.  

12. mars:  Årsmøte utsett inntil videre pga COVID-19

BS-LK arrangere årsmøte mandag 16. mars kl 18 i studiehallen på Ortun skole.  Alle er velkommen.  Medlemmer (over 15 år) med betalt medlemskap innen 16. februar, har stemmerett.  Forslag som skal behandles på årsmøte må være sendt til styret (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) seinest 1. mars.

  • Alle kan delta på årsmøte, men kun medlemmer med betalt medlemsskap har stemmerrett.
  • Foresatte har ikke fullmakt til å stemme for medlemmer under 15 år
  • Foresatte som ønsker å stemme på årsmøte må registrere her på tryggivann  og betale støttemedlemskap for 2020 (kr 250,- innen 16. februar)

Hvert år blir det naturlig utskifting av styremedlemmer.  Alle kan stille på valg.  Har lyst å delta i styrearbeid kontakter du valgkomiteen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) innen 1. mars.  Alle som stille til valg må har betalt støtte medlemsskap før årsmøte.

Saksliste

Utskrift E-post