Oppdatert- Hva skal vi hete?

Det har kommet mange gode forslag til navn på den nye klubben, men det er fremdeles mulighet til å sende inn forslag. Vi setter nå en ny tidsfrist for innsending av forslag. Den nye friseten er lørdag 21.11.20. Blant innsendte forslag som blir brukt, vil vi trekke ut 2 heldige vinnere som hver får 2 kinogavekort. Send forslag til e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Forskrift om navn på idrettslag som sier at navnet (utdrag)

a)  Skal gi en troverdig og lettforståelig ramme omkring laget. Navnet skal være kort, enkelt og meningsfylt.

b)  Skal vise at det er et idrettslag ved å bruke f.eks. lag/klubb/forening i navnet.

c)  Skal helst referere til sted/område/kommune.

https://www.idrettsforbundet.no/tema/juss/regelverk/forskrift-om-navn-pa-idrettslag/

Stem på navneforslag
Mandag 23.11 vil det bli lagt ut en meningsmåling med noen navneforslag som en kan stemme på. Denne meningsmålingen vil bli avsluttet onsdag 25.11. kl. 22.00. 

Jury
De som skal være med og vurdere innkomne forslag er følgende: 

Fra BS-LK Fra Vestkantsvømmerne
Jenny Glesnes Susanne Moen Olsen
Elna Bønes Malin Moldekleiv Dahle
Katy Pettersen William Bru Waardal
Joakim Throndsen Sara Straume
Ingvild Kirkevik Gidske Andersen
Solveig Roald Johannes Solsvik

Logo og fargevalg
Dette arbeidet vil fortsette etter at navn på ny klubb er avklart. 

Send forslag til e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

På ekstraordinært årsmøte mandag 2/11-20 besluttet BS-LK og Vestkantsvømmerne å slå seg sammen til en ny klubb. Med ny klubb på plass så må vi også ha et nytt navn og her kan du være med å bestemme hva det nye navnet skal bli!

Har du et godt forslag? Send en epost innen 25.11.20 til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det vil bli satt sammen en jury bestående av medlemmer fra både Vestkantsvømmerne og BS-LK som vil vurdere innkomne forslag.

Har du lyst å være med i juryen? Send inn navn og kontaktinformasjon til samme epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi skal også ha ny logo & nye drakter og trenger innspill fra kreative personer. Alle forslag til logo, tema for logo, draktfarge(r) og evt utforming mottas med takk og kan sendes til epostadressen over.

 

Utskrift E-post