Status ny Klubb

 

Her kommer en liten oppdatering om hva vi i styret har arbeidet med siden møte i november, hvor flertallet besluttet at BS-LK og Vestkantsvømmerne går sammen til en klubb.

Det er mye som skal være på plass, og styret har fokusert på de viktigste oppgavene som å få organisert klubben, finne rette navn og logo, inngå avtale med klubbklær, kontrakter til ansatte, terminliste, ansette daglige leder, lage ny nettside osv......
En del er kommet i havn, men mye gjenstår.

Les mer …

Utskrift E-post

BS-LK + Vestkantsvømmerne = ny klubb!

Flertallet av stemmeberettigede medlemmer sa ja til sammenslåing av BS-LK og Vestkantsvømmerne på begge de ekstraordinære årsmøtene i går kveld. Stiftelsesdato på vår nye klubb er 02.11.2020. Hva vi skal hete og hvilken logo vi skal ha, er en av oppgavene som må være klart til vi starter opp over nyttår. 

Vegg i vegg hadde medlemmer fra BS-LK og Vestkantsvømmerne årsmøte på Hotell Scandic Ørnen. Etter at medlemmene hadde stemt, og kontrollkomiteen hadde talt opp stemmene, ble resultatet presentert samtidig på begge møtene. 

I forkant hadde begge styrene gått sammen om å lage en sammenslutningsplan, som ble delt ut i forkant av årsmøte. Det var innhold i sammenslutningsplan som var grunnlag for hva som skulle stemmes over. 

Vi er takknemlig for at vi nå skal få mulighet til å starte prosessen med å skape bedre tilbud og forhold til alle som vil lære å svømme eller bare ha det gøy i bassenget i området.

Utskrift E-post

Flere artikler …