Innkalling til årsmøte 16. mars 2020 (ny dato 11. mai)

 

4. mai: Som tidligere annonsert har vi flyttet årsmøte til mandag 11. mai kl 18:30 og gjennomfører dette som et web møte. Dette medfører noen praktiske endringer i forhold til et vanlig årsmøte. For å kunne delta må dere melde dere på møte slik at vi kan invitere dere til web møte. Vi vil bruke Teams som plattform for møte.

Påmelding: Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller for K1-4, T gruppe, sjøløve, delfin...vennligst svar på arrangement på spond.

Frist for påmelding er søndag 10.mai kl 23:55

27. april: Styret i klubben har på styremøte den 22.4.20 besluttet å gjennomføre årets årsmøte digitalt. mandag 11. mai kl 18:30. Gjennomføringen vil bli som et ordinært årsmøte. Møte link vil blir lagt ut på internt FB side og sendt på epost.  

12. mars:  Årsmøte utsett inntil videre pga COVID-19

BS-LK arrangere årsmøte mandag 16. mars kl 18 i studiehallen på Ortun skole.  Alle er velkommen.  Medlemmer (over 15 år) med betalt medlemskap innen 16. februar, har stemmerett.  Forslag som skal behandles på årsmøte må være sendt til styret (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) seinest 1. mars.

  • Alle kan delta på årsmøte, men kun medlemmer med betalt medlemsskap har stemmerrett.
  • Foresatte har ikke fullmakt til å stemme for medlemmer under 15 år
  • Foresatte som ønsker å stemme på årsmøte må registrere her på tryggivann  og betale støttemedlemskap for 2020 (kr 250,- innen 16. februar)

Hvert år blir det naturlig utskifting av styremedlemmer.  Alle kan stille på valg.  Har lyst å delta i styrearbeid kontakter du valgkomiteen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) innen 1. mars.  Alle som stille til valg må har betalt støtte medlemsskap før årsmøte.

Saksliste

Utskrift E-post

Registering vår 2020

Vår sesong registering åpnes lørdag 14. desember kl 09

Dugnadsaktiviteter for vår sesongen er:

BS-LK Cup: Ortun 7. februar

Bergen Swim Festival: AdO arena 28.-30. mars

Langdistansecup: Slåtthaughallen 23.-24. mai

BS-LK Åpent stevne: Slåtthaughallen 23.-24. mai

AdO Cup: AdO arena 5.-7. juni

NM Langbane: AdO arena 2.-5. juli

BS-LK Cup og grillfest: Ortun (dato kommer)

Krets/forbundsdommer: stevner vår sesongen (kreves dommerkurs 25. januar kl 11-17, info er https://www.facebook.com/groups/190171124756482/

Publikumsbading på Ortun: tirsdager Badevakt (må ha livredningskurs og årlig livredningsprøve 4. januar) må meld på til kurs hvis du ikke har kurs/gyldig prøve fra før Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) og Billettselger

Reiseleder: LÅMØ Vest, Stord, Påskeleir, Førde, Treningshelg i Radøy

Styre/Verv- Kun de som har navn på verv kan meld på, de var valgt på årsmøte.

Hvis du er ha verv (valgkomiteen, dommer eller styret du MÅ meld inn som støttemedlem (kr 250,-) pr NIF sin regler. Så husk å registrere under støttemedlem. 

Dugnadoppgaver oversikt

Veiledning-Registering   (Regning for treningsavgift og 2020 medlemskontigent vil bli sendt ut 2. januar med betalingsfrist 9. februar)

Antall poeng for høst sesongen pr gjeng (full)

K1- 23

K2-17

K3-12

K4 og T-6

*Alle må registrere minst 6 poeng, anbefaler å registrere eller planlegge (hvis dommer) fullepotte.

Det gis søskenmoderasjon (50% for søsken i lavere gruppe).  Poeng beregnes for maks. 2 barn pr. familie. 

Lukkende FB gruppe for K og T grupper: https://www.facebook.com/groups/190171124756482/

 

Utskrift E-post

Resultater november 2019

North Sea Swim Meet: Vi hadde 9 svømmere med til Nordsjø i Stavanger. Det var 3 intensive dager med konkurranse. Først om morningen så svømte de to eldste klassene, etter lunsj de to yngste og på kvelden var det finaler. Vi hadde mange gode resultater i løpet av helgen. Her kommer en kort oppsummering: Sindre, som i høst virkelig har tatt treningen til et nytt nivå, fikk B finale på 100 ry og superfinale på 200 ry. Begge øvelsene med nye personlige rekorder. Katy imponerte stort på 200 medley og 400 medley. Hun hadde og noen solide etapper i stafett. Stine som svømte veldig bra på UM for to uker siden, fortsetter å forbedre seg på nesten alt hun svømmer. Blir spennende å se fortsettelsen. Tina har hatt en tung høst, og kroppen fungerer ikke som hun vil etter en lang periode med sykdom. Allikevel så står hun på og jobber med oppgavene sine på best mulig måte. Joakim som ikke helt hadde troen på formen, overrasket med flotte løp på både ryggsvømming individuelt og crawlsvømming i stafetten. Christopher klarte ikke helt å leve opp til de resultater han presterte på UM. Langt ifra optimale forberedelser opp mot stevne bidro til at det ble litt for tungt på de lange øvelsene. Men han svømte flere skikkelig bra stafetter. Tonje fikk det ikke helt til i helgen. Men hun står på og gjør sitt beste. Første gangen på et så stort stevne, så ikke rart at det blir litt nervøst og anspent. Mye god erfaring for fremtiden, og ikke tvil om at det blir bedre neste gang. Alexander som er yngste gutten i gjengen, hadde mangen fantastiske prestasjoner. Både individuelt og i stafett. Helt uredd, men fokusert på sin svømming og sine oppgaver, er en fantastisk oppskrift. Vilde svømte og fantastisk bra i helgen. Det er også imponerende at hun i en slik stressende og ny situasjon smiler konstant. Alt i alt, en flott helg med rask svømming og godt humør! Erik Resultater North Sea Swim Meet

Utskrift E-post

Flere artikler …